Wie zijn wij ?

ADL Security werd in 1984 gesticht en zet zich al meer dan drie decennia in voor de beveiliging en bewaking van:


  • Uw professionele infrastructuur
  • Uw industriële en commerciële werkmiddelen
  • Uw privébezit
  • En ook en vooral van uzelf en uw beminden in uw leefomgeving.
Wij gebruiken daar de modernste technieken voor, in verband met de volgende oplossingen:

Wisten Jullie ?

Sinds 25 februari 2022 heeft ADL Security BVBA de veiligheidsonderneming VISION SYSTEMS NV gevestigd, avenue du Commerce, 32 te 1420 Braine-L’Alleud vervoegd teneinde een constante groei te bewaren in België. Het ADL Security BVBA team, vertegenwoordigd door Dhr. Bernard Servais blijft actief en gaat nu met VISION SYSTEM NV samenwerken om oplossingen te bieden aan uw verschillende aanvragen.

Een stukje geschiedenis sinds het ontstaan…

Sebastien Diaz Alvarez en Alain Maus beslissen in 2011 een vennootschap op te richten en hun gezamenlijke professionele ervaringen te bundelen met als doel hun maatschappij VISION SYSTEMS, voornamelijk gespecialiseerd in de sector van de Vidéobewaking, te starten.

De onderneming ontwikkelt zich sinds 2014, de twee stichters beslissen de bevoegdheid van de onderneming uit te breiden t.a.v. de aanvragen van klanten voor beveiliging systemen.

In werkelijkheid, ten einde de functies van ontwerper, installateur en gespecialiseerde leider voor alarmsystemen te bekleden, moet men de nodige goedkeuringen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken hebben.

Met dit opzicht verkrijgen de oprichters begin 2015 de goedkeuring van het ministerie van Binnenlandse zaken de toelating om een beveiliging onderneming met nummer 084114228 en INCERT gekeurd B-1751 op te richten.

Hetzelfde jaar, gaat de onderneming de nodige technische opleidingen volgen voor de sector van de brandbeveiliging.

2016 is een volledig groei jaar voor VISION SYSTEMS waardoor de oprichters beslissen om hun intrek te nemen in een gebouw gevestigd in het handels & industriële park van Braine-L’Alleud waar hun commercieel en technisch team onderdak vindt om zich verder te ontwikkelen voor het ontwerpen, installeren en in dienst stellen van videobewaking, inbraakalarm, toegangscontrole, gas en brandbeveiliging systemen.

Toch blijft de vestiging van VISION SYSTEMS in de Mercatorlaan, 3 te 1300 Waver in gebruik.

Eind 2021 heeft VISION SYSTEMS de aankoop gedaan van het klantenbestand, de marketing aandelen alsook de commercieel en technische afdeling van de beveiligingsfirma ATE SPRL (Alarm Telecommunicatie Equipement) met als doel haar trouw klantenbestand en haar betrouwbaarheid uit te breiden.

Vandaag de dag zijn er nog projecten in onderhandeling, altijd met het opzicht een beter service aan te bieden. Wordt vervolgt…

 

Door voor ADL Security te kiezen, verzekert u zich van de diensten van een structuur die uw dossier op een buitengewoon persoonlijke manier behartigt.


Een risicoanalyse vanaf het offertestadium

Wij beginnen onze relatie met u door ter plekke een diagnose van de te dekken risico’s te maken, in toepassing van onze verschillende certificeringen en ongeacht het beveiligingsproduct dat u wilt laten installeren. Zo bent u beschermd tegen zowel leemten in uw beveiliging als ongeschikte of overbodige voorzieningen.

Oog voor uw comfort, vertrekkend van uw gewoonten

Wij houden niet alleen rekening met de risico’s maar ook met uw gewoonten of met uw commerciële/industriële processen. Als u bijvoorbeeld meestal langs de achterdeur uw huis binnengaat, zullen wij het bedieningspaneel niet bij de voordeur installeren, of op zijn minst twee panelen voorzien.

Een uiterst elegant design

Het esthetische streven komt op de eerste plaats tot uiting in de keuze van de producten (kleine bedieningspanelen, een harmonieus design dat in uw interieur past…). Het uit zich ook in zo discreet mogelijke aansluitingen, ofwel door voor wifitechnologie te kiezen (dat doen we in de meeste gevallen), of wel door eventueel onvermijdelijke kabels in de wanden weg te werken.

Een volstrekte onafhankelijkheid

die ons in staat stelt om in uw plaats een keuze te maken uit het volledige bestaande aanbod, waarbij u uiteraard zelf de uiteindelijke beslissing neemt. Wij zijn niet gebonden aan een gegeven merk en blijven altijd kritisch, zodat wij u de producten kunnen voorstellen met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Certifications010/40.20.08
| © 2022 ADL Security SPRL/BVBA | Politique de confidentialité - Vertrouwelijkheidsbeleid | Powered by SF Concept