Camerabewaking

Bouwveiligheid voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als ondernemingen kunnen zich er op veel manieren van verzekeren dat in hun gebouwen alles in orde is. In dit domein is videobewaking een van de beste instrumenten. Met camerabewaking hebt u uw eigendommen altijd in beeld, zowel om alarm te slaan als om achteraf over bewijzen te beschikken. Ze neemt bovendien na een intrusie alle twijfels weg over de vaststelling van de indringing en de identificatie van de dader. Dankzij het internet kunt u overal ter wereld uw gebouw in de gaten houden. Onze systemen zijn van het type analoog, HDCVI of IP. Ze registreren alle ontvangen beelden en maken ze 24 uur per dag beschikbaar voor alle geïdentificeerde gebruikers. ADL Security heeft ervaring met de meest veeleisende klanten, zoals winkels, grootdistributie, brandstofdistributie, scholen, industrieën, ateliers, apotheken, horeca, nachtwinkels, boekenwinkels…

Certificering en homologatie

ADL Security is gecertificeerd door Panasonic i-Pro. De installatie van een systeem voor videobewaking moet aan de criteria van de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer voldoen.

Voor de videobewaking gebruiken wij producten van Panasonic en Dahua Technology

PANASONIC is een vertrouwde naam in de ‘klassieke’ elektronica. Dat vertrouwen verdient het ook met zijn IP-camera’s, die vlot kunnen worden geïntegreerd met de systemen voor videobewaking die u misschien in het verleden hebt aangekocht. ADL Security stelt een grote variëteit van systemen voor, met inbegrip van vaste megapixelcamera’s (PTZ koepelcamera’s) en vandalismebestendige modellen. De IP-camera’s van PANASONIC beschikken over een reeks functies voor afstandsbediening via het IP-net van uw computer. Daarnaast biedt Panasonic hybride digitale beveiligingscamera’s aan die met zowel coaxiale netwerken als IP Ethernet kunnen werken.

DAHUA TECHNOLOGY is een fabrikant van beveiligingsuitrusting van wereldkaliber. Het bedrijf is nummer twee op de wereldmarkt (IMS-rapport 2015). De oplossingen van DAHUA zijn modulair en evolutief, met flexibele configuratiemogelijkheden. De producten van DAHUA worden gebruikt in tal van domeinen, zoals banken, openbare veiligheid, energie- of telecommunicatie-infrastructuur, ‘intelligente’ gebouwen en transport. Dankzij een uitgebreid en betaalbaar aanbod zijn ze ook ideaal voor particulieren.

    Vraag uw offerte aan

    Door dit formulier in te dienen, ga ik akkoord met het privacybeleid.

    010/40.20.08
    | © 2022 ADL Security SPRL/BVBA | Politique de confidentialité - Vertrouwelijkheidsbeleid | Powered by SF Concept